fbpx

Assistant Shopmanager

Assistant Shopmanager

Assistant-Shopmanagers ZiZoo Computer & Multimediacenters (M/V) (Limburg)

ZiZoo Computer & Multimediacenter is een dynamische keten die zich richt op verkoop en kwalitatieve dienst na verkoop van alle merken pc’s, gsm, multimedia en randapparatuur. Een gemotiveerd team van verkopers en techniekers staat altijd klaar om de klant wegwijs te helpen bij de aankoop en de correcte opvolging bij technische problemen te verzorgen. De sfeer is jong, dynamisch en vriendschappelijk en ieder krijgt het vertrouwen om de praktische kant van zijn of haar functie zelf te organiseren en hiervoor ook de verantwoordelijkheid op te nemen. In onze dynamische en professionele organisatie is er ruimte voor initiatief en doorgroeimogelijkheden.

Als assistant shopmanager ben je het voorbeeld voor je collega’s. Je zorgt bij afwezigheid van de shopmanager voor de organisatie, coördinatie en praktische zaken. Het verzorgen van de winkel, opvolgen van promoties en herstellingen behoren tot je takenpakket. Als verkoper ben je de drijvende kracht voor de commerciële resultaten van de winkel. Je zorgt ervoor dat de klanten uitstekend worden geholpen. Je staat in voor de presentatie en de netheid van de winkel. Je voert een aantal administratieve taken uit. Als assistant-shopmanager sta je in voor de verkoop en ben je verantwoordelijk voor de commerciële resultaten. Je communiceert op een duidelijke manier met je directe verantwoordelijke. Daarnaast verzorg je de dienst na verkoop en opvolging. Door je doorgedreven kennis van hardware, software en multimedia kan je steeds de klant zijn noden goed inschatten, de juiste commerciële voorstellen brengen of een analyse maken van zijn problemen en de juiste oplossing naar voor brengen.

Verwacht:

De ideale kandidaat voldoet aan het volgende profiel: Je beschikt over de juiste ervaring en opleidingsniveau en bent enthousiast en gedreven. Je bent een teamplayer en flexibel ingesteld. Je beschikt over communicatieve en organisatorische vaardigheden en bent commercieel ingesteld. Je bent resultaatgericht, representatief en tweetalig. Je hebt een doorgedreven kennis van hardware, software en multimedia.

 

De ideale kandidaat voldoet aan het volgende profiel:
Je beschikt over minstens een opleidingsniveau middelbaar onderwijs en bent enthousiast en gedreven.
Je bent een teamplayer en flexibel ingesteld.
Je beschikt over communicatieve en organisatorische vaardigheden en bent commercieel ingesteld.
Je bent resultaatgericht, representatief en ordelijk
Je hebt een gedegen kennis maar vooral passie voor computers en multimedia
Je beschikt over een rijbewijs want je moet je kunnen verplaatsen naar de andere filialen en/of leveranciers.
Je vindt weekendwerk (zaterdag) geen probleem. Ook de werkuren (10-18.30u) vormen geen probleem.

Dient in het bezit te zijn van rijbewijs type(s): B

Wij bieden :

Contract van onbepaalde duur
Tijdregeling: Voltijds

Een afwisselende, uitdagende job in een aangename, dynamische werkomgeving. Een verloning boven marktgemiddelde en een vast contract.

Plaats tewerkstelling:

Limburg

Solliciteren:

E-mail met CV en motivatiebrief : jobs@zizoo.be