fbpx

Commerciële vertegenwoordiger

Commerciële vertegenwoordiger

Commerciëel vertegenwoordiger KMO ZiZoo Computer & Multimediacenters (M/V) (Limburg)

ZiZoo Computer & Multimediacenter is een dynamische keten die zich richt op verkoop en kwalitatieve dienst na verkoop van alle merken pc’s en randapparatuur voor particulieren en KMO.  Een gemotiveerd team van verkopers en techniekers staat altijd klaar om de klant wegwijs te helpen bij de aankoop en de correcte opvolging bij technische problemen te verzorgen. De sfeer is jong, dynamisch en vriendschappelijk en ieder krijgt het vertrouwen om de praktische kant van zijn of haar functie zelf te organiseren en hiervoor ook de verantwoordelijkheid op te nemen. In onze dynamische en professionele organisatie is er ruimte voor initiatief en doorgroeimogelijkheden.

Je bent eindverantwoordelijk voor de commerciële ontwikkeling van de klantenportefeuille in jouw regio, je richt je pijlen op Kmo’s. Je gaat samen met de prospecten en klanten op zoek naar de meest passende oplossing voor zijn of haar multimedia, mobiele telefonie, telecom, websites en ICT benodigdheden. Ook onze cloud oplossingen, netwerkdiensten en servers zijn een troef voor de eindklant.
Je maakt een analyse van de huidige situatie (van A tot Z), je analyseert de noden en verbeterpunten en je geeft een oplossing op maat van je klant. Je ontpopt je hierin als een ware solution seller.

Verwacht:

De ideale kandidaat voldoet aan het volgende profiel: Je beschikt over de juiste ervaring en opleidingsniveau en bent enthousiast en gedreven. Je bent een teamplayer en flexibel ingesteld. Je beschikt over communicatieve en organisatorische vaardigheden en bent commercieel ingesteld. Je bent resultaatgericht, representatief en (eventueel)tweetalig. Je kan terugkijken op ervaring in een commerciële buitendienstfunctie waarin je de B2B markt bewerkte, maar dit is geen must.

Ervaring in het verkopen van telecom, IT en multimedia oplossingen is een grote troef maar geen must. Affiniteit met telecom en/of IT diensten is echter wel een vereiste. Een technische projectmanager zal u verder begeleiden in het aanbieden van de ideale technische oplossing voor uw klant.
Je bent een gedreven sales talent en gaat samen met de klant op zoek naar oplossingen voor een win-win situatie.  Je wordt gekenmerkt door volgende eigenschappen: flexibiliteit, dynamisme, proactiviteit, kwaliteit, communicativiteit, …

 

De ideale kandidaat voldoet aan het volgende profiel:
Je beschikt over minstens een opleidingsniveau middelbaar onderwijs en bent enthousiast en gedreven.
Je bent een teamplayer en flexibel ingesteld.
Je beschikt over communicatieve en organisatorische vaardigheden en bent commercieel ingesteld.
Je bent resultaatgericht, representatief en ordelijk

Je hebt een gedegen kennis maar vooral passie voor computers, Telecom, IT en multimedia
Je beschikt over een rijbewijs B.

Wij bieden :

Contract van onbepaalde duur
Tijdregeling: Voltijds

Een afwisselende, uitdagende job in een aangename, dynamische werkomgeving. Een verloning boven marktgemiddelde met variabele vergoeding en een vast contract met reële doorgroeimogelijkheden.  Mogelijkheid tot firmawagen.

Plaats tewerkstelling:

Limburg met mogelijkheid tot thuiswerken.

Solliciteren:

E-mail met CV en motivatiebrief : jobs@zizoo.be