Nintendo Switch Reparatie

Wij staan klaar om jouw Nintendo Switch te repareren.

Wij staan klaar om jouw Nintendo Switch te repareren. Een USB-C connector reparatie, het vervangen van het LCD Display of een nieuwe accu zijn geen onbekende reparaties voor ons. Door onze snelle service en ervaring is jouw Nintendo Switch vaak al binnen 1 werkdag klaar. Heeft u vragen over uw Nintendo Switch reparatie? Neem dan contact op met onze klantenservice. We staan 7 dagen per week voor u klaar en op elke reparatie bieden wij garantie.

Wat kost het om uw Nintendo Switch te laten repareren?

Elk probleem heeft verschillende oorzaken en oplossingen. Daarom is een goede diagnose van belang.

Voor deze diagnose kunt u terecht bij onze reparatiepunten in Diepenbeek, Sint-truiden of Bilzen. Hiervoor word  29 euro onderzoekskosten in rekening gebracht. Deze komen te vervallen wanneer uw Nintendo Switch te repareren valt.

Wanneer wij klaar zijn met het onderzoeken van uw Nintendo Switch, ontvangt u een eerlijk advies met een prijsopgave en verschillende mogelijkheden voor reparatie. U weet dus altijd waarvoor u akkoord geeft!

Reparatie Prijs
Onderhoudsbeurt €39,-
USB-C oplaad poort vervangen €89,-
Game kaart slot vervangen €129,-
Batterij vervangen €79,-
LCD scherm vervangen €130,-
touchscreen vervangen €69,-
Power Managment IC M92T36  €99,-
Moederbord reparatie v.a. €80,-
Overige reparaties In overleg

 Hoe lang duurt een Nintendo Switch reparatie?

Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend het is als u uw Nintendo Switch dagen moet missen. Daarom doen wij er alles aan om een Nintendo Switch reparatie op de hoogst mogelijke snelheid, zonder het risico op fouten uit te voeren. De doorlooptijd is afhankelijk van de benodigde reparatie, welke onderdelen nodig zijn en of deze onderdelen op voorraad zijn. Na de diagnose laten we u weten wat de verwachting is. Over het algemeen zal een reparatie 1 tot 2 werkdagen in beslag nemen.

Staat uw reparatie er niet bij of heeft u nog vragen ?

 

  Uw filiaal van voorkeur (verplicht)

  Nintendo Switch Scherm/LCD reparatie

  Doordat de Nintendo Switch een draagbare console is komt het veel voor dat deze valt en daardoor het scherm (LCD of OLED) beschadigd of gebroken is.

  Deze schade is vaak al met de blote oog te zien. Het scherm vertoond barsten, heeft erg veel krassen, strepen, zwarte vlekken of vreemde kleuren.

  ZIZOO is ervaren op het gebied van scherm vervangingen en kan deze reparatie vaak al binnen 1 werkdag uitvoeren.

  Andere veel voorkomende problemen met je Nintendo Switch  (Lite/Pro/Oled)

  Voor een oplossing voor al deze problemen kan u rekenen op onze reparatieservice !

  • Het lcd scherm is kapot en vertoond barsten, heeft erg veel krassen, strepen, zwarte vlekken of vreemde kleuren.
  • De Nintendo Switch USB-C oplaad poort is beschadigd waardoor de batterij niet meer kan worden opgeladen, soms kan het gebeuren dat de batterij nog wel kan worden opgeladen maar geen beeld meer geeft naar de televisie als de Switch in het docking station is geplaatst.
  • De docking station is kapot en geeft hierdoor geen signaal, beeld en geluid meer naar de tv.
  • De Micro SD geheugenkaart word niet meer herkend / gelezen door een kapotte SD kaartslot, de geheugenkaart blijft niet meer vast zitten.
  • De spellen worden niet herkend door een defecte spellen game kaartslot waarvan de koperen pinnen aan de binnenkant zijn verbogen.
  • De Nintendo switch (Lite / Pro) is gevallen en start niet meer op of gaat niet meer aan.
  • De analoge 3D rocker joystick is kapot en loopt continue vanzelf naar een kant toe (driften).
  • De Joy con controller blijft niet meer aan de console vastklikken en laat steeds weer los.
  • De touchscreen digitizer of ook wel aanraakscherm genoemd reageert niet goed meer of niet op de juiste plaats of moet worden vervangen omdat de touchscreen erg veel krassen heeft.
  • De batterij/accu van de Nintendo Switch (Lite / Pro) laad niet meer op of is wel heel erg snel weer leeg.
  • De draadloze internet WiFi of bluetooth verbinding werkt niet meer of niet goed.
  • De Nintendo Switch valt spontaan vanzelf uit of de batterij accu is erg snel leeg of spring bijvoorbeeld van 70% naar 40%.
  • DE A/B/X/Y , D-pad, Home, Plus, Minus, Z, L, ZR, ZL knoppen van de Joy-con reageren niet goed of helemaal niet wanneer je deze indrukt of blijven plakken.
  • De Nintendo Switch (Lite / Pro) heeft vocht waterschade opgelopen door bijvoorbeeld regen of limonade en heeft hierdoor een kortsluiting in het moederbord.